Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Μάρτιος 2006

Κάποτε ήταν ανέκδοτο: Οι Κόρε. Ύδρο. στα Charts
(Κ. Δευτέρα 06.03.2006)
Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση του κ. Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή του MEGA Channel «Megalicious Chart Live», ο νέος δίσκος των Κόρε. Ύδρο. Φτηνή Ποπ για την Ελίτ («έτσι τό 'χουν ονομάσει») βρίσκεται ως Νέα Είσοδος στη θέση #21 του επίσημου Top 50 ελληνικών albums της IFPI για την εβδομάδα 5-11.03.2006 (8η της χρονιάς).
Ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη εξέλιξη από τον ρεπόρτερ του koreydro.gr Εωσφόριο Βάντσικ, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος και ορκισμένη underground μορφή της κερκυραϊκής κοινωνίας Νίκος Βαρότσης, από την καφετέρια Elite όπου βρισκόταν για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ - ΑΕΚ, χαρακτήρισε το γεγονός «παρήγορο» [για τη διαφαινόμενη ήττα της ομάδας του;;]. Φυσικά, το συγκεκριμένο γεγονός είναι άνευ προηγουμένου για το κερκυραϊκό συγκρότημα, που επί μια δεκαετία εισέπραττε ανελέητα το μαζικό χλευασμό.

> IFPI