Αρχείον νέων (323):

On this day...:

3 years ago...

5 years ago...

7 years ago...
Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 14ο στάδιο: ...ανάστροφα θα παίξει το τραγούδι
(20.11.2012)

Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Νοέμβριος 2005

Το πρώτο δίμηνο του 2006 ο νέος δίσκος των Κόρε. Ύδρο.
(14.11.2005)
Οριστικά στις αρχές του 2006 θα κυκλοφορήσει ο δεύτερος δίσκος των Κόρε. Ύδρο.. Η κυκλοφορία είχε αρχικά προγραμματιστεί για το τελευταίο τρίμηνο του 2005, αλλά αφΆ ενός η αλλαγή δισκογραφικής εταιρίας και αφΆ ετέρου ο φόρτος εργασίας κατά το συγκρεκριμένο διάστημα της εταιρίας-μαμούθ που πρόκειται να εκδώσει το δίσκο [Το όνομα της εταιρίας θα ανακοινωθεί σύντομα, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας] οδήγησαν το συγκρότημα σε επαναδιαπραγμάτευση του χρόνου κυκλοφορίας, με κατάληξη το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς.
Η παραγωγή του δίσκου έχει ήδη ολοκληρωθεί εδώ και μερικούς μήνες από το ίδιο το συγκρότημα με συγχρηματοδότηση του Κερκυραίου μεγαλοκαρχαρία Ιωάννη-Αρμάνδου Μακρή, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκεται η κατασκευή του artwork από την εικαστική ομάδα της Ανούσιας Έντασης, η οποία ακολούθως θα προχωρήσει στη νέα σχεδίαση της παρούσας ιστοσελίδας, που ήδη, με τη σημερινή ανανέωση του φωτογραφικού υλικού, έχει μπει στους ρυθμούς της νέας κυκλοφορίας. Εξάλλου, το Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του πρώτου video-clip για το δίσκο, που οι τελευταίες πληροφορίες το θέλουν να συνοδεύει το τραγούδι «Όχι πια Έρωτες», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στην πρόσφατη εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στην εκπομπή του Σπύρου Χυτήρη (έκτακτο) Μαγικό Μείγμα στην ΕΡΑ Κέρκυρας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις σχετικά με το νέο δίσκο, μείνετε σε επαφή με το koreydro.gr.