Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Σεπτέμβριος 2005

Έδωσαν τα χέρια Κόρε. Ύδρο. και δισκογραφικός κολοσσός για την κυκλοφορία του νέου δίσκου του συγκροτήματος
(23.09.2005)
Σε μια ευτυχή συμπόρευση DIY attitude και φιλοδοξίας, ιστορικά κατοχυρωμένη από τα βρετανικά «νεο-ποπ» συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80, πριν από δύο ακριβώς εβδομάδες οι Κόρε. Ύδρο. συμφώνησαν με μεγάλη πολυεθνική εταιρία για την έκδοση του νέου τους δίσκου. Οι επαφές έγιναν με τη μεσολάβηση σημαίνοντος στο χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας Κερκυραίου φίλου του συγκροτήματος, που ενθουσιάστηκε από την ακρόαση των νέων τραγουδιών, που το συγκρότημα του εμπιστεύτηκε αποκλειστικά μέσα στο καλοκαίρι.
Με την άμεση συγκατάθεση της Wipe Out Records, με την οποία οι Κόρε. Ύδρο. δεσμεύονται τυπικά με συμβόλαιο ως το 2008, και τη ρητή στήριξη του ιδιοκτήτη της Θοδωρή Κρίθαρη, το συγκρότημα προχώρησε σε συνάντηση-συμφωνία με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας υπό τους ήχους του νέου δίσκου, η παραγωγή του οποίου είχε ήδη ολοκληρωθεί από το ίδιο το συγκρότημα πριν το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή το ακόμα underground κερκυραϊκό συγκρότημα βάζει τις τελευταίες σκληρές πινελιές στη μίξη, ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς και το artwork του δίσκου, που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει εντός των επόμενων μηνών. Το όνομα της εταιρίας και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την υπογεγραμμένη οριστικοποίηση της συμφωνίας.