Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Αύγουστος 2005

«Ωχ, Παναγία μου»: Λύγισε και ο Διονύσης Αρβανιτάκης από την εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στο RHEXENOR
(12-15.08.2005)
Οι Κόρε. Ύδρο. πραγματοποίησαν προχτές 10.08.2005 στο club RHEXENOR στα Γουβιά της Κέρκυρας μια από τις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις στην εντεκάχρονη ιστορία τους. Το μεγαλύτερο μέρος της εμφάνισης, που είχε τον τίτλο Παιδί που μεγάλωσε... και αφιερώθηκε από το συγκρότημα στο μεγάλο απόντα της βραδιάς Αλέξανδρο Μακρή, στηρίχτηκε σε κομμάτια από το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, τα περισσότερα από τα οποία παρουσιάζονταν επίσημα για πρώτη φορά.
Επίσης, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τέσσερα καινούρια κομμάτια, που θα περιέχονται στο νέο δίσκο των Κόρε. Ύδρο., ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, όπως η a capella διασκευή στο ρεφραίν του «Υπάρχει Άλλη» της Μάρως Λύτρα (στίχοι/μουσική: Ανδρέας Μπονάτσος) ως εισαγωγή στο «Τώρα που δεν Έχω Κανέναν» (από τον επερχόμενο δίσκο) και, στον επίλογο της βραδιάς, μια αναπάντεχη εκτέλεση-μίξη των τραγουδιών «Ντάβανος» και «Ό,τι Είχες Πει» από την αποκηρυγμένη δισκογραφία του συγκροτήματος (1995 και 1999 αντίστοιχα), που έκλεισε με το προσαρμοσμένο στην περίσταση δίστιχο «Ο κόσμος που αγαπούσα τελειώνει κάπου εδώ / Μα το παιδί μέσα στον τοίχο δε γερνάει».
Η προσέλευση του κοινού ήταν ανέλπιστα μεγάλη -δεδομένης της γενικής απαξίωσης για πρωτότυπα καλλιτεχνικά γεγονότα που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο νησί- και η ανταπόκριση στα τραγούδια ενθουσιώδης, ενώ η εμφάνιση του συγκροτήματος ήταν κατά γενική ομολογία εξαιρετική. Ανάμεσα στις παρουσίες ξεχώρισαν αυτές του βετεράνου μουσικογραφιά και ραδιοφωνικού παραγωγού Σπύρου Χυτήρη, τεράστιας underground μορφής της Κέρκυρας και όχι μόνο, του πρώην ντανταϊστή ποιητή και νυν ερευνητή των διασπάσεων των κομμάτων της ελληνικής αριστεράς, Μάριου Μαγιολαδίτη, του εκκολαπτόμενου manager και ηγέτη του fan club Κέρκυρας των Κόρε. Ύδρο. Μενέλαου Δημητριάδη, του ισόβιου Προέδρου της Ανούσιας Έντασης Γεράσιμου Καββαδία και του ορκισμένου εχθρού, κάποτε εν αγνοία τού Γενικού Συμβούλου του συγκροτήματος, Διονύση Αρβανιτάκη. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι, αναμένοντας με αγωνία την επόμενη εμφάνιση του συγκροτήματος.

Το setlist της βραδιάς:

ΥΠΕΡΝΑΝΟΣ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΞΕΙΣ
ΡΑΝΤΑΡ
ΣΥΝΝΕΦΑ
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΩΡΙΣ
ΝΥΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ / ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ

ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ)

ΝΤΑΒΑΝΟΣ / Ο,ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ

Όλη η κάλυψη της βραδιάς!