Αρχείον νέων (323):

On this day...:

3 years ago...

5 years ago...

7 years ago...
ΚΥ @ Six D.O.G.S.: Όλη η αλήθεια
(15.06.2013, τελευταία ενημέρωση: 26.06)


Ακούστηκαν:

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΣΥΝΝΕΦΑ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΜΑΣ) ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΠΕΡΙ ΠΑΘΟΥΣ '05
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΚΑΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ
ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Τ' ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΕΩΣ
Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
1.000.000 ΧΕΙΜΩΝΕΣ
ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ
ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ
Η ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΧΕΙΡΑΨΙΑ / GAY ANTHEM FOR THE NEW MILLENNIUM
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ [κατά μαζική απαίτηση του κοινού]

Γράφτηκαν:

Τα γραπτά μένουν...
LiFO.gr

[ πλήρης κάλυψη ]Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Δεκέμβριος 2004

Οι Κόρε. Ύδρο. αποχαιρετούν προκλητικά το 2004
(31.12.2004)
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (30.12) πραγματοποιήθηκε στην παλαιοκερκυραϊκή οικία του Ανδρέα και της Ιουλίας Αρβανιτάκη στους Βαρυπατάδες της Κέρκυρας το κύριο μέρος των γυρισμάτων του video-clip για το «Ο πιο Ενδιαφέρων Καταθλιπτικός Άνθρωπος στον Κόσμο», σε σκηνοθεσία των τεσσάρων Κόρε. Ύδρο. με τη συνεπικουρία του επί οκταετία στενού συνεργάτη-«παραγωγού» του συγκροτήματος Θανάση Δανίλη, ενώ η βραδιά έκλεισε με την παραδοσιακή επετειακή φωτογράφηση, που έδωσε μεταξύ των άλλων και μια σειρά γυμνών φωτογραφιών για τις διαφημιστικές [;;] ανάγκες του πρώτου εξαμήνου του 2005.
Το δεύτερο video από το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα είναι μια επιστροφή στη novelty αίγλη των αντίστοιχων πονημάτων της πρώτης περιόδου του συγκροτήματος, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα απευθύνεται αποκλειστικά στους τηλεθεατές της μεταμεσονύχτιας ζώνης εξαιτίας μιας «τολμηρής» σκηνής που θα περιέχει.
Το κερκυραϊκό συγκρότημα είχε προηγουμένως απευθυνθεί με σχετική έγγραφη αίτησή του στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας, ζητώντας την παραχώρηση/ενοικίαση αίθουσας για την πραγματοποίηση μέρους των γυρισμάτων, αλλά δεν πήρε θετική απάντηση, με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί το αρχικό «πλούσιο» σενάριο και μοιραία να υπάρξει συμβιβασμός με μια «φτωχότερη» -αλλά εξίσου φιλόδοξη- παραγωγή. [Να σημειώσουμε ότι στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας είχε ηχογραφηθεί πριν δυόμιση χρόνια ένα από τα πιάνα του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, με τη μεσολάβηση τότε ισχυρού οικονομικού παράγοντα του νησιού.]
Το video-clip του «Ο πιο Ενδιαφέρων Καταθλιπτικός Άνθρωπος στον Κόσμο» αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, ενώ υπάρχουν σχέδια για παρουσίασή του στο κερκυραϊκό κοινό σε ειδική βραδιά αφιερωμένη στο «κινηματογραφικό» έργο των Κόρε. Ύδρο., ως αποζημίωση για τη βραδιά-φιάσκο του περασμένου Φεβρουαρίου.