Αρχείον νέων (323):

On this day...:

3 years ago...

5 years ago...

7 years ago...
Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 14ο στάδιο: ...ανάστροφα θα παίξει το τραγούδι
(20.11.2012)

Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Νοέμβριος 2004

Και δεύτερο video-clip από το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ
(17.11.2004)
Με υποκινητή τα πολυάριθμα ενθουσιώδη σχόλια για το video-clip του «Η Καλοσύνη Σου», που εξακολουθεί να διακινείται υπογείως γνωρίζοντας καλλιτεχνική απήχηση αντίστοιχη με αυτή του τραγουδιού και του δίσκου που «εκπροσωπεί», οι Κόρε. Ύδρο. αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κυκλοφορία και δεύτερου video για το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, καλύπτωντας έτσι τον καταναλωτικό χρόνο μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου δίσκου τους [Λέμε και κανένα αστείο να μεγαλώσει το νέο] αλλά και αποζημιώνοντας εν μέρει τους φανατικούς φίλους τους για τη μη πραγματοποίηση ζωντανών εμφανίσεων.
Τα γυρίσματα για το video του «Ο πιο Ενδιαφέρων Καταθλιπτικός Άνθρωπος στον Κόσμο» θα πραγματοποιηθούν από την ομάδα της Ανούσιας Έντασης τον επόμενο μήνα, με σκοπό η διακίνηση και προβολή του να ξεκινήσει την άνοιξη του 2005.