Αρχείον νέων (323):

On this day...:

3 years ago...

5 years ago...

7 years ago...
Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 14ο στάδιο: ...ανάστροφα θα παίξει το τραγούδι
(20.11.2012)

Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Μάρτιος 2003

Νέο τραγούδι από τους Κόρε. Ύδρο.
(27.03.2003)
Οι Κόρε. Ύδρο. ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις ενός νέου τραγουδιού με τίτλο «Όταν Όλα Φεύγουν Νωρίς».
Το τραγούδι, που θα διατίθεται εδώ σε mp3 από τις 11 Απριλίου, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2000 στην ιστορική τελευταία ζωντανή εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. πριν την προσχώρηση του Αλέξανδρου Μακρή (τότε βρισκόταν μεταξύ των θεατών) στον Ποταμό Κέρκυρας.


Οι Κόρε. Ύδρο. στο Dream Factory
(15.03.2003)
Όπως σας είχαμε προαναγγείλει, χτες Παρασκευή βράδυ ο Παντελής και ο Αλέξανδρος από τους Κόρε. Ύδρο. βρέθηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή Dream Factory (STATUS 96.5) για μια δίωρη συζήτηση με το Γιώργο Κοσκινά, που περιλάμβανε και μια συνοπτική παρουσίαση ορισμένων από τα ονόματα που τους σημάδεψαν μουσικά.
Μαζί με κομμάτια από το νέο δίσκο του συγκροτήματος («Υπερνάνος», «Όλες οι Μικρές Μου Λέξεις», «Νύχτες χωρίς Εσένα», «Όταν ο Διάδρομος Ρουφήξει τα Παιχνίδια Μου» και «Η Καλοσύνη Σου») ακούστηκαν και τραγούδια των R.E.M. («Gardening at Night»), Sonic Youth («Shadow of a Doubt»), The Smiths («I Know It's Over»), Tori Amos («China»), Tindersticks («Drunk Tank»), Pavement («Gold Soundz»), Ween («What Deaner Was Talkin' About»), Astrud Gilberto («So Nice»), ενώ η εκπομπή έκλεισε με μια επιλογή-έκπληξη από τους Κόρε. Ύδρο., το μελωποιημένο και ερμηνευμένο από το Μάνο Χατζιδάκι ποίημα του Βαγγέλη Ροζακέα «Κύριε». Στη συζήτηση συμμετείχε και ο στενός συνεργάτης και βοηθός ηχολήπτης του συγκροτήματος Νίκος Βαρότσης. Ο αντίκτυπος της εκπομπής ήταν απροσδόκητα ενθουσιώδης.


Ραδιοφωνικοί Κόρε. Ύδρο.
(13.03.2003)
Την Παρασκευή 14.03.2003 και ώρα 20:00-22:00 ο δημιουργικός πυρήνας των Κόρε. Ύδρο., ο Παντελής και ο Αλέξανδρος, θα είναι προσκεκλημένοι του Γιώργου Κοσκινά στην εκπομπή του Dream Factory, στον κερκυραϊκό ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 96.5,
για να μιλήσουν για τη νέα τους δουλειά Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, που παρουσιάστηκε από την εκπομπή την περασμένη Παρασκευή (07.03.2003) σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση, καθώς και να παίξουν κάποιες από τις επιρροές τους.


Νέοι Κόρε. Ύδρο.
(11.03.2003)
Ο νέος δίσκος Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ κυκλοφορεί από τη Wipe Out Records.