Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Αύγουστος 2010

«Παιδιά, πάλε βίντεο κλιπ κάνετε; Το ξεφτελίσατε» (Ε. Φαναριώτη, 1996)1 / «Έχω πάει πολλά νησιά» (Ε. Μαγιολαδίτη, 1999)2 / «"Και τραβάει, και τραβάει..."» (Brother Walter, 1964)3: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των δύο επόμενων βίντεο κλιπ των ΚΥ!
(16.08.2010)
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα δύο επόμενα βίντεο κλιπ των Κόρε. Ύδρο. σε σκηνοθεσία Κων/νου Αμύγδαλου.
Το βιντεογραφικό επιτελείο της Ανούσιας Έντασης, υπό την καθοδήγηση αυτή τη φορά του Προέδρου της, συνέλεξε εφτάωρο footage από πολλά διαφορετικά ...νησιά (Κέρκυρα, Χίο, Λέσβο, Αίγιο, Αλεύκι, Παξούς, Αντιπάξους...), το οποίο σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί για τα δύο (μη σας πούμε και τρία) επόμενα βίντεο κλιπ για τον τελευταίο δίσκο των ΚΥ. Το πρώτο εξ αυτών θα είναι, σύμφωνα με το αισιόδοξο πλάνο, για το τραγούδι «Π+Μ = Κ-Μ» και θα κυκλοφορήσει κατά μήνα Δεκέμβρη, ενώ το δεύτερο, για το τραγούδι «Το Τελευταίο (Μας) Καλοκαίρι» (συνεχόμενο του προηγουμένου στο δίσκο), που ήταν και η αφορμή για την υπέρογκη αυγουστιάτικη κινηματογράφηση, και θα κυκλοφορήσει στου Αυγούστου (2011) τη φωτοχυσία, σε μια απέλπιδα προσπάθεια ο περιέχων αυτό δίσκος να ξεπεράσει τα 800 αντίτυπα μέχρι το τέλος του κόσμου (κατά μήνα Δεκέμβρη 2012). Στα highlights, τραγικό καυτό τετ-α-τετ του σκηνοθέτη με τον μέντορα και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του, Γιώργο Αρβανιτάκη, το «καινούριο» αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Μίαρη των Electric Litany, ο Π.Ε. Δημητριάδης στο port-baggage του εν λόγω αυτοκινήτου, ο ίδιος εσταυρωμένος και επιλεγμένο ass-and-tits. Να ανυπομονείτε!

1 Κόρε. Ύδρο., «Παιδιά / VHF»
2 ιδιωτική ηχογράφηση-συνέντευξη στον Π.Ε. Δημητριάδη
3 Steve Reich, "It's Gonna Rain"