Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Αύγουστος 2010

«Παιδιά, πάλε βίντεο κλιπ κάνετε; Το ξεφτελίσατε» (Ε. Φαναριώτη, 1996)1 / «Έχω πάει πολλά νησιά» (Ε. Μαγιολαδίτη, 1999)2 / «"Και τραβάει, και τραβάει..."» (Brother Walter, 1964)3: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των δύο επόμενων βίντεο κλιπ των ΚΥ!
(16.08.2010)
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα δύο επόμενα βίντεο κλιπ των Κόρε. Ύδρο. σε σκηνοθεσία Κων/νου Αμύγδαλου.
Το βιντεογραφικό επιτελείο της Ανούσιας Έντασης, υπό την καθοδήγηση αυτή τη φορά του Προέδρου της, συνέλεξε εφτάωρο footage από πολλά διαφορετικά ...νησιά (Κέρκυρα, Χίο, Λέσβο, Αίγιο, Αλεύκι, Παξούς, Αντιπάξους...), το οποίο σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί για τα δύο (μη σας πούμε και τρία) επόμενα βίντεο κλιπ για τον τελευταίο δίσκο των ΚΥ. Το πρώτο εξ αυτών θα είναι, σύμφωνα με το αισιόδοξο πλάνο, για το τραγούδι «Π+Μ = Κ-Μ» και θα κυκλοφορήσει κατά μήνα Δεκέμβρη, ενώ το δεύτερο, για το τραγούδι «Το Τελευταίο (Μας) Καλοκαίρι» (συνεχόμενο του προηγουμένου στο δίσκο), που ήταν και η αφορμή για την υπέρογκη αυγουστιάτικη κινηματογράφηση, και θα κυκλοφορήσει στου Αυγούστου (2011) τη φωτοχυσία, σε μια απέλπιδα προσπάθεια ο περιέχων αυτό δίσκος να ξεπεράσει τα 800 αντίτυπα μέχρι το τέλος του κόσμου (κατά μήνα Δεκέμβρη 2012). Στα highlights, τραγικό καυτό τετ-α-τετ του σκηνοθέτη με τον μέντορα και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του, Γιώργο Αρβανιτάκη, το «καινούριο» αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Μίαρη των Electric Litany, ο Π.Ε. Δημητριάδης στο port-baggage του εν λόγω αυτοκινήτου, ο ίδιος εσταυρωμένος και επιλεγμένο ass-and-tits. Να ανυπομονείτε!

1 Κόρε. Ύδρο., «Παιδιά / VHF»
2 ιδιωτική ηχογράφηση-συνέντευξη στον Π.Ε. Δημητριάδη
3 Steve Reich, "It's Gonna Rain"