Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάιος 2010

Σφίγγει ο κλοιός για το GAGARIN
(07.05.2010, ενημέρωση: 09.05)
Μία εβδομάδα έχει απομείνει για την εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στο GAGARIN (Παρασκευή 14.05) και το κερκυραϊκό συγκρότημα πραγματοποιεί αυτό το σαββ/κο τις δύο τελευταίες του πρόβες στο στούντιο ΗΧΩ στον Ποταμό, το Σάββατο στο στούντιο ΗΧΩ στον Ποταμό και την Κυριακή (prova generale) στο Ιόνιο Ωδείο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι ΚΥ θα εμφανιστούν στη σκηνή του «δεύτερου σπιτιού» τους, στην οδό Λιοσίων 205, με ένα 15μελές σχήμα (6 άνδρες, 6 γυναίκες και 3 έφηβοι) και θα παρουσιάσουν ένα δίωρο πρόγραμμα αποτελούμενο από 25 τραγούδια από ολόκληρη την 15χρονη δισκογραφία τους, με έμφαση στον τελευταίο δίσκο, Όλη η Αλήθεια για τα Παιδιά του '78, που θα παρουσιαστεί σχεδόν στο σύνολό του, χωρίς να λείπουν παραλλαγές και εκπλήξεις.
Εξάλλου, σωρεία συνεντεύξεων του Π.Ε. Δημητριάδη θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στις επόμενες μέρες στον ελληνικό Τύπο (mainstream και μη), με αποκορύφωμα τη μετάδοση της προ μηνός μαγνητοφωνημένης συνάντησής του με τον αγαπημένο μας ποιητή-δημοσιογράφο Γιώργο Χρονά, ρεσεψιονίστ του Ξενοδοχείου Βαλκάνια στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ (Κυριακή 09.05, 21:00). Και επειδή αυτή τη φορά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, σας παρακαλούμε, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ GAGARIN!

Σχετικά νέα:
Αν γουστάρεις βιολιά... (14.04.2010)
«Αγάπη παρανοϊκή, έρωτας δίχως λογική, ανεπανάληπτη η κάθε μας στιγμή» (Πασχάλης, 1993): Ξανά στη σκηνή (του Gagarin) οι Κόρε. Ύδρο. (12.03.2010)
Μια ζωή στη Λιοσίων 205 με τους Κόρε. Ύδρο. (10.03.2010)
Έρχεται θύελλα (αντιδράσεων): Στα σκαριά το νέο «ζωντανό» όχημα των Κόρε. Ύδρο.! (08.02.2010)