Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούλιος 2009

Οι Κόρε. Ύδρο. στην ψηφιακή ΕΡΤ [καθυστερημένα ενημερωμένο] (+ επιγραμματικό ρεπορτάζ από τα... παρατράγουδα στο ΜΕΛΩΔΙΑ)
(20.07.2009)
Μη χάσετε σήμερααύριο (Δευτέρα 20.07Τρίτη 21.07) την εκπομπή info+ της ψηφιακής ΕΡΤ, που -μεταξύ άλλων- φιλοξενεί τον Π.Ε. Δημητριάδη σε συνέντευξή του στα γραφικά Αναφιώτικα. Όπως μας ενημέρωσε η «κυρία ΕΡΤ» (Ε. Παπαρίζου), η συνέντευξη θα προβληθεί μεταξύ 19:30 και 19:45. [μετάβαση στο φαν κλαμπ (βίντεο)]
Η συνέντευξη στα Αναφιώτικα πραγματοποιήθηκε μία μερά (10.07) μετά την αναστάτωση που προκάλεσε ο frontman των ΚΥ στο studio και το τηλεφωνικό/μηνυματικό κέντρο του ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 με τα λεγόμενά του στην εκπομπή του Ξενοφώντα Ραράκου περί μαζικής ψυχασθένειας των Κερκυραίων, «συσχέτισης» της απώλειας του έρωτα με τις «Πύλες του Ανεξήγητου», «εξομοίωσης» του Θεού με τον εμπνευστή συγκεκριμένου τραγουδιού του νέου δίσκου, Σατανά, και την «αποθέωση» του Νίκου Καρβέλα για την καταλυτική για την ανανέωση του ελληνικού τραγουδιού ανάμειξή του σε προ διετίας τηλεοπτικά «παρατράγουδα».