Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Φεβρουάριος 2008

«Έμειν' ένας» (Μ. Μαγιολαδίτης, 1996)*: Προκήρυξη για την πλήρωση δύο (προς το παρόν) κενών θέσεων στους Κόρε. Ύδρο. - Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα!
(14.02.2008)
Οι Κόρε. Ύδρο. ζητούν «γαμάτο» κιθαρίστα και μπασίστα «με αρχίδια», για να τους πλαισιώσουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις από το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους και εξής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι 1) μόνιμοι κάτοικοι Κέρκυρας ή διατεθειμένοι να τα παρατήσουν όλα και να μετακομίσουν στην Κέρκυρα για εύλογο χρονικό διάστημα και 2) fans του συγκροτήματος.
Η άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος αποτελεί αυτομάτως και υποψηφιότητα για συμμετοχή στις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου του συγκροτήματος το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ ανοιχτή είναι η προοπτική μόνιμης συνεργασίας.
Θα πραγματοποιηθεί α) συμπλήρωση σύντομου ερωτηματολογίου και β) audition. Για να μην εξελιχθεί το όνειρο σε πραγματικό εφιάλτη...

ΠροΕδρικό Διάταγμα, εκ της «χούντας στο συγκρότημα»

*Κόρε. Ύδρο., «Ντάβανος»