Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Νοέμβριος 2007

«Όχι άλλο, μας γάμησες πια / Δώσ' μου κι άλλο, να το νιώσω πιο καλά» (Σ. Καταγής, 1997)*: Αύριο οι Κόρε. Ύδρο. για τρίτη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο στο Gagarin
(01.11.2007)
Όπως άνοιξε θα κλείσει το συναυλιακό 2007 για τους Κόρε. Ύδρο., που αύριο Παρασκευή 2 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν στο χώρο όπου «ανδρώθηκαν» συναυλιακά και κατόπιν ταύτισαν με αυτόν το όνομά τους σε «διπλό μπίλλι» (ή «υποστήριξη», αν προτιμάτε) με τους Αυστραλούς Devastations.
Στην τελευταία αυτή εμφάνιση για την τρέχουσα χρονιά το κερκυραϊκό συγκρότημα, με τη Μαρία στη σύνθεσή του (για πρώτη φορά στην Αθήνα) αντί του Αλέξανδρου, θα παρουσιάσει επιλογές από την έως τώρα δισκογραφία του, συμπεριλαμβανομένης (για πρώτη φορά στην Αθήνα) και της επικής πράξης από το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ «Όταν Ο Διάδρομος Ρουφήξει τα Παιχνίδια Μου», καθώς και ακυκλοφόρητα κομμάτια, που θα ακουστούν για πρώτη φορά θα ακουστούν ζωντανά. Σας περιμένουμε!

> Gagarin 205 @ MySpace
> Devastations @ MySpace


*Κόρε. Ύδρο., «Μονόδρομος»