Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Οκτώβριος 2007

Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 1: Tο «pro-demo 2007»
(21.10.2007)
Μετά την καθιερωμένη πλέον κρίση του «καλοκαιριού πριν το καλοκαίρι ηχογράφησης δίσκου» οι Κόρε. Ύδρο. επέστρεψαν στις προπαρασκευαστικές δραστηριότητες για την ηχογράφηση του τρίτου τους δίσκου. Τα 6,5 κομμάτια που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής και προορίζονται για το νέο δίσκο, ηχογραφημένα στο studio της Ανούσιας Έντασης στα Πικουλάτικα (τα 4,5 σε πολύ πρώιμο ενορχηστρωτικό στάδιο), συμπεριλήφθηκαν κατά την παραδοσιακή τακτική του συγκροτήματος στο «pro-demo 2007», που βρίσκεται στα χέρια των μελών του συγκροτήματος από τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Οι Κόρε. Ύδρο. είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό (με ελληνικό αλλά και ιταλικό(!) στίχο) από το καλοκαίρι του 2006, ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι ηχογραφήσεις του δίσκου θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2008, αμέσως μετά την οριστική επάνοδο στην Κέρκυρα του Αλέξανδρου Μακρή, όπου για δεύτερο συναπτό έτος θα διαχειμάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτή τη φορά με την παρουσία του Π.Ε. Δημητριάδη αισθητή γύρω του (σύμφωνα με πληροφορίες, οι στυλοβάτες της «νέας 'ποχής» των Κόρε. Ύδρο. (2001-), που από τα μέσα Νοεμβρίου θα κατοικούν σε γειτονικές πόλεις, θα έχουν τακτικές καλλιτεχνικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ κατά την περίοδο των Γιορτών θα ενωθούν με το υπόλοιπο συγκρότημα, που θα δουλεύει παράλληλα στην Κέρκυρα). Στην επερχόμενη (2 Νοεμβρίου) και τελευταία για το 2007 εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στην Αθήνα (Gagarin 205) τη θέση του Αλέξανδρου θα καλύψει, όπως πάντα, η Μαρία.

Σχετικά νέα:
Τέλος στο θρίλερ της αναπλήρωσης: Γυναίκα στην «ηλεκτρική» καρέκλα των Κόρε. Ύδρο. (05.10.2006)
3 σε 1 (Ολοκληρώθηκε το «pro-demo 2004» - Το πρόγραμμα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς - Επιτέλους σε τηλεοπτικό «αέρα» το video-clip του «Η Καλοσύνη Σου») (23.09.2004)