Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάρτιος 2007

17 Μαρτίου οι Κόρε. Ύδρο. τα σπάνε στα Γιάννενα!
(02.03.2007)
Το Σάββατο 17 Μαρτίου οι Κόρε. Ύδρο. θα εγκαταλείψουν ξανά την παραδομένη στα κόμπλεξ και την αφηνιασμένη οπισθοδρόμηση Κέρκυρα για μια εμφάνιση στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, μετά την τιμητική πρόσκληση του ΘΥΜΩΜΕΝΟΥ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ, όπου -με κεκτημένη τραχύτητα από το Gagarin- υπόσχονται να τα κάνουν όλα «πουτάνα».
Τους Κόρε. Ύδρο. θα προλογίσει ο δημιουργός και ερμηνευτής του αριστουργηματικού «Το Τέσσερα», σατιρικός καλλιτέχνης Σπύρος Γραμμένος, που πρόσφατα έκλεψε την παράσταση (μαζί με τους επίσης αγαπημένους μας Sapila Thanatou) στο 5ο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου στο Gagarin, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο βετεράνος εξωσχολικός καταληψίας-βανδαλιστής Βασιλάκης Αντωνίου (συνοδοιπόρος των Κόρε. Ύδρο. κατά την περίδο 1994-1996) καθώς και η ομάδα κουκουλοφόρων ταραξιών «Ο Άγιος Βαρθολομαίος».

> ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ
> Σπύρος Γραμμένος
> The Greek Cult Film Festival