Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Φεβρουάριος 2007

Λίγο πριν το GAGARIN (με σειρά παλαιότητας):
(3.) Οι Κόρε. Ύδρο. στο «εδώλιο» του GREEKLAWS.gr
(2.) Το «Τώρα που δεν Έχω Κανέναν» στις «11 στιγμές που μπορούν να ηλεκτρίσουν» τον Τάσο Πατώκο του MiC
(1.) ΤΑ ΝΕΑ (Ταχυδρόμος) και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ (Έργα & Ημέρες) ανυπομονούν
(13.02.2007)
(3.) Το περασμένο καλοκαίρι ο Π.Ε. Δημητριάδης βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αθήνα. Ένα μεσημέρι, ενώ προχωρούσαν στους άδειους δρόμους της πρωτεύουσας μαζί με τον Κων/νο Αμύγδαλο, απήχθησαν από τους νεαρούς δικηγόρους Άγγελο Πατρώνη και Πάρι Καραγιαννόπουλο, που τους οδήγησαν στην αφιλόξενη οικία του πρώτου και υπό την απειλή άγριου ξυλοδαρμού τους ανάγκασαν να απαντήσουν στις σκληρότερες ερωτήσεις που έχουν τεθεί ποτέ σχετικά με τους Κόρε. Ύδρο.. Το αποτέλεσμα ήταν η συνέντευξη που δημοσιεύτηκε πριν μερικές εβδομάδες στο forum του δημοφιλούς site φοιτητών της Νομικής Αθηνών GREEKLAWS, όπου οι Κόρε. Ύδρο. εγκαλούνται μεταξύ άλλων για ελιτισμό και επιτηδευμένη ομοφυλοφιλοφιλία.
Ο Μπαντελής «με τόρμη» [copyright: Νικόλαος Γιαννούλης] αποκρούει όλες τις κατηγορίες, υπεραμύνεται του «τρυφερού ροζ» [copyright: Μαριανίνα Κριεζή] του booklet της ΦΠγτΕ, αρνείται μετά βδελυγμίας την ένταξη των Κόρε. Ύδρο. στο «έντεχνο» ελληνικό τραγούδι, ενώ εκφράζει την αχόρταγη κλίση του προς συγκεκριμένο κινηματογραφικό έργο του ιδιοκτήτη του GAGARIN (!). Ήταν η πρώτη ένδειξη ότι -μετά τους εισαγγελείς και- οι δικηγόροι αγαπούν τους Κόρε. Ύδρο.. Απολαύστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.
(2.) Πριν από μερικές μέρες, περιηγούμενοι στο MiC, με χαρά βρήκαμε το «Τώρα που δεν Έχω Κανέναν» στην «ξέμπαρκη» λίστα του Τάσου Πατώκου με τις «11 στιγμές που μπορούν να σε ηλεκτρίσουν». Δείτε κι εσείς τη λίστα εδώ.
(1.) Το Σάββατο (10.02) οι εφημερίδες Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ και ΤΑ ΝΕΑ (ένθετα Έργα & Ημέρες και Ταχυδρόμος αντίστοιχα) έκαναν ειδικές μνείες στην επερχόμενη εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στο GAGARIN. Τα δημοσιεύματα βρήκαν και μας προσκόμισαν ο στενότερος συνεργάτης του συγκροτήματος και αρχηγός της αυριανής αποστολής της Ανούσιας Έντασης στην Αθήνα, Θανάσης Δανίλης, και ο φίλος πατέρα μέλους του συγκροτήματος, εξαίρετος μαέστρος χορωδίας δυτικής εκκλησιαστικής μουσικής, Φώτης Κοντογούρης (πολλές ευχαριστίες), αντίστοιχα. Διαβάστε τα από εδώ.