Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Οκτώβριος 2006

- «Το Σπίτι» comic στο νέο SONIK!
- Ολοκληρώνονται αύριο τα γυρίσματα των «Εραστών»
(20.10.2006)
- Ο Τάσος Παπαϊωάννου αυτό το μήνα παρουσιάζει στη στήλη του MIXTAPE στο μουσικό περιοδικό SONIK «Το Σπίτι» μας! Ευχαριστώντας θερμά τον σχεδιαστή για την επιλογή, σας παραθέτουμε το συγκινητικό comic, όπως δημοσιεύτηκε από το περιοδικό, εδώ [και, όπως μας το έστειλε ο ίδιος ο καλλιτέχνης, στο υπο-τμήμα ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ (μαζί με το έργο του Κ.Υ. Αμυγδάλου που κοσμεί σήμερα την κεντρική μας σελίδα και ένα παλιότερο νεοψυχεδελικό έργο του Σπύρου Χυτήρη, σε μέγεθος wallpaper), μόνο για τα μέλη του fan club].
- Εξάλλου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Ανούσια Ένταση, μετά από τρία χρόνια συνεπούς και εσχάτως δεδικαιωμένης βιντεογραφικής παραγωγής, απέκτησε κάμερα, αξίας 160 γιεν (= 169 εκιού).
Στο απονενοημένο αυτό διάβημα οδήγησε η άδοξη λήξη της σχέσης υποχρέωσης της αιωνίως φυτοζωούσας «εταιρείας» με τον επί σειρά ετών βασικό της δανειστή κάμερας Κώστα Περδικομάτη (αιτία: η σύζυγός του και αγαπημένη μας αδερφούλα), τον οποίο και έχει ήδη ευχαριστήσει δημοσίως από την πρώτη θέση των ευχαριστιών στους τίτλους τέλους του «Όχι πια Έρωτες». Η νέα κάμερα, που είναι -κατά την προσφιλή τακτική των εκάστοτε DIY εταιρειών-φαντασμάτων που περιβάλλουν τις βιντεογραφικές δραστηριότητες των Κόρε. Ύδρο. (ρίζαArv, DNL Films, ΑνΟΥσΙΑ ΕντΑσΗoMe PRoDuCTioNS)- η φτηνότερη της αγοράς, πρόκειται να εγκαινιαστεί με την ολοκλήρωση των (διασκεδαστικών όπως πάντα) γυρισμάτων του τρίτου video-clip από τη ΦΠγτΕ, για το εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου «Οι Εραστές του Τίποτα». [Ο κορμός των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν την αναχώρηση του Αλέξανδρου Μακρή στο studio της Οικίας Νικολάου Βραχλιώτη στον Άγιο Ηλία Ποταμού Κέρκυρας με την κάμερα του Κώστα Περδικομάτη, με την οποία είχαν γυριστεί εξ ολοκλήρου και τα δύο video-clip για το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, η δραματική είσοδος στο «κολαστήριο» του «Τώρα που δεν Έχω Κανέναν» καθώς και μεγάλο μέρος του «Όχι πια Έρωτες».] Στα εγκαίνια, που θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο σε μυστική τοποθεσία στις Μπενίτσες της Κέρκυρας, αναμένεται να παραστεί και να ξεδιπλώσει τις ανατριχιαστικές του ικανότητες και ο Κερκυραίος μασίστας Τζίμης Σάκης.