Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Αύγουστος 2006

Οι Κόρε. Ύδρο. στο My$pace
(20.08.2006)
Ξεκίνησε πριν μία ακριβώς εβδομάδα η λειτουργία της σελίδας των Κόρε. Ύδρο. στο MySpace. Μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα (link στη φωτο.) μπορείτε να απολαύσετε πολλά ωραία πράγματα που σας στερεί το παρόν site, όπως την παρακολούθηση των επίσημων video-clip των Κόρε. Ύδρο. [Και όμως, τώρα (15.09.06) μπορείτε και από εδώ!] και την ακρόαση τραγουδιών από τη Φτηνή Ποπ για την Ελίτ.
Η κατασκευή και επιμέλεια της σελίδας ανήκει στον Κων/νο Αμύγδαλο. Καλή διασκέδαση!
[Εξάλλου, ένα ωραίο πράγμα για το χειμώνα συμφωνήθηκε σήμερα μεταξύ του->προσφάτως δημοσίως αποκληθέντα->από Πατέρα της Ορθοδόξου Παχυσαρκίας φέροντα επί της εσθήτος το έμβλημα του «Θανάτω Θάνατον Πατήσαντα»->και «αδυνάτου»->Π.Ε. Δημητριάδη και ηγετικού μέλους του σημαντικότερου συγκροτήματος που έβγαλε ποτέ ο κερκυραϊκός Νότος (βλ. τραγούδι της ημέρας) σε μια ευτυχή συνεύρεσή τους (την πρώτη στη σχεδόν παράλληλη ιστορία των δύο κερκυραϊκών συγκροτημάτων) στην πόλη της Κέρκυρας. Λεπτομέρειες σε μελλοντικό νέο του koreydro.gr.]