Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Απρίλιος 2006

«Εκλεκτικό ηλεκτρικό pop όραμα» τη Μεγάλη Παρασκευή: Το Μ3 REVIEW κρίνει τη Φτηνή Ποπ (ή Έργα και ημέρες του Γιάννη Τρίαντου)
(25.04.2006)
Ο μουσικοκριτικός Σπύρος Αλεξόπουλος βαθμολογεί με 3,5/5 αστέρια τη Φτηνή Ποπ για την Ελίτ στο τρέχον τεύχος ενός από τα πιο έγκριτα ελληνικά έντυπα κριτικών, του ένθετου του περιοδικού HiTECH, Μ3 REVIEW. Την κριτική, που είναι και η μοναδική για ελληνόφωνο δίσκο που συγκαταλέγεται στο τμήμα «REVIEWS INTERNATIONAL» (αντί «REVIEWS ΕΛΛΗΝΙΚΑ») του εντύπου, «ανακάλυψε» το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (και ενημέρωσε στον Επιτάφιο τον «γενικό επόπτη» του koreydro.gr Θανάση Δανίλη) ο φίλος και ανελλιπώς «ψηφοφόρος» των Κόρε. Ύδρο. σε σχετική εκπομπή του MAD TV, Γιάννης Τρίαντος. Ως ανταπόδοση, το επόμενο πρωί ο Π.Ε. Δημητριάδης μοιράστηκε μαζί του την «πρώτη Ανάσταση».