Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάρτιος 2006

Αθηναϊκό τριήμερο καλλιτεχνικής «διαπλοκής» με τους Κόρε. Ύδρο., με φόντο το GAGARIN
(15.03.2006)
Της ελίτ θα γίνει στην Αθήνα το τριήμερο 15-17 Μαρτίου!
Στα πλαίσια της προώθησης του νέου τους album Φτηνή Ποπ για την Ελίτ, οι Κόρε. Ύδρο. ξεκινούν από σήμερα (15) στην Αθήνα σειρά συνεντεύξεων σε ραδιόφωνα και περιοδικά με κατάληξη την πολυαναμενόμενη, πρώτη επί αθηναϊκού εδάφους, ζωντανή εμφάνισή τους στο GAGARIN 205 την Παρασκευή (17).
Από τις ήδη προγραμματισμένες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις ξεχωρίζουν α) αυτή στο studio του ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2, στην εκπομπή του «δικού μας», «#1 συμπαραστάτη» του συγκροτήματος, Ξενοφώντα Ραράκου, όπου θα παρευρεθεί σύσσωμη η καλλιτεχνική ομάδα των Κόρε. Ύδρο. (8 άτομα), την Πέμπτη (16) 10-12 μ.μ., και β) η τηλεφωνική παρέμβαση του Π.Ε. Δημητριάδη στην εκπομπή της ΝΕΤ 105.8 Οι... Πολιτισμένοι, με τη Ρωξάνη Καμβύση και το Γιώργο Γιανναράκο, που παρεμπιπτώντος είναι εδώ και μερικούς μήνες η αγαπημένη ραδιοφωνική εκπομπή του frontman των Κόρε. Ύδρο. [Έχει στείλει και SMS! - κολακευτικό, όχι ενοχλητικό όπως συνηθίζει], την ίδια μέρα (16) από τις 5 στις 6 μ.μ. (μετά τον Γιάννη Πετρίδη). Από τις συνεντεύξεις σε περιοδικά ξεχωρίζει αυτή στον επίσης αγαπημένο του συγκροτήματος (από την καριέρα του στο ΠΟΠ+ΡΟΚ της δεκαετίας του '90) Μάνο Μπούρα για το τεύχος Απριλίου του περιοδικού ΗΧΟΣ. [Ήδη το συγκρότημα έχει δώσει συνεντεύξεις, που δεν έχουν ακόμα δημοσιευτεί, στα αθηναϊκά μουσικά περιοδικά ROCK+ROLL και SONIK και στη θεσσαλονικιώτικη εβδομαδιαία εφημερίδα SOUL.] Τέλος, οι φανατικοί των Κόρε. Ύδρο. να μη χάσουν σε καμία περίπτωση την εφημερίδα ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της ερχόμενης Κυριακής (19)!
Τα ξαναλέμε από βδομάδα! :-)(-: