Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάρτιος 2006

Κάποτε ήταν ανέκδοτο: Οι Κόρε. Ύδρο. στα Charts
(Κ. Δευτέρα 06.03.2006)
Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση του κ. Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή του MEGA Channel «Megalicious Chart Live», ο νέος δίσκος των Κόρε. Ύδρο. Φτηνή Ποπ για την Ελίτ («έτσι τό 'χουν ονομάσει») βρίσκεται ως Νέα Είσοδος στη θέση #21 του επίσημου Top 50 ελληνικών albums της IFPI για την εβδομάδα 5-11.03.2006 (8η της χρονιάς).
Ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη εξέλιξη από τον ρεπόρτερ του koreydro.gr Εωσφόριο Βάντσικ, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος και ορκισμένη underground μορφή της κερκυραϊκής κοινωνίας Νίκος Βαρότσης, από την καφετέρια Elite όπου βρισκόταν για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ - ΑΕΚ, χαρακτήρισε το γεγονός «παρήγορο» [για τη διαφαινόμενη ήττα της ομάδας του;;]. Φυσικά, το συγκεκριμένο γεγονός είναι άνευ προηγουμένου για το κερκυραϊκό συγκρότημα, που επί μια δεκαετία εισέπραττε ανελέητα το μαζικό χλευασμό.

> IFPI