Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάρτιος 2006

Αν η πάλη στα χωράφια...: Από 11 Μάρτη στους δρόμους - Παλλαϊκό κάλεσμα από τους Κόρε. Ύδρο.
(Κ. Δευτέρα 06.03.2006)
Ο «ευσεβής πόθος της περιοδείας-δίστιχο Κέρκυρα, Πάτρα, Αθήνα, / Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Παξοί» μοιάζει να ευοδώνεται για τους Κόρε. Ύδρο., καθώς ήδη έχει δρομολογηθεί το πρώτο μισό του.
Η υποτυπώδης «περιοδεία» του συγκροτήματος ξεκινά από «κρυφή» τοποθεσία στην Κέρκυρα («κρυφή» εκ των πραγμάτων, καθώς το όμορφο νησί μας δύσκολα θα ξυπνήσει από την πολιτιστική του χειμερία νάρκη) στις 11 Μαρτίου με αφορμή τα 3 χρόνια από την κυκλοφορία του επίσημου ντεμπούτου του συγκροτήματος Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ. [Να σημειώσουμε εδώ ότι την επόμενη μέρα, Κυριακή 12 Μαρτίου, και αφού φέτος δεν πραγματοποιήθηκε καρναβάλι στην Κέρκυρα, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κερκυραίων και την υποστήριξη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας διαγωνισμός τραγουδιού (διαβ. μαϊμού Fame Story Live) - «ανάσα στον κερκυραϊκό πολιτισμό», featuring μεταξύ άλλων και το γνωμικό «στιχάκι» «Όταν ταξιδεύουν τα όνειρα, πραγματοποιούνται οι ελπίδες».] Η συγκερκιμένη εμφάνιση θα είναι ουσιαστικά μια prova generale για την πολυαναμενόμενη παρθενική εμφάνιση του κερκυραϊκού συγκροτήματος στην Αθήνα (κατά παράβαση της σειράς των πόλεων στο δίστιχο) την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο GAGARIN 205, όπου οι Κόρε. Ύδρο. θα παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο Φτηνή Ποπ για την Ελίτ διανθισμένο με αγαπημένα τραγούδια από το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ. Ήδη έχουν αυτο-επιστρατευτεί για τη συγκεκριμένη βραδιά μονάδες, δυάδες και τριάδες ένθερμων φίλων του συγκροτήματος από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ακολουθεί η Πάτρα (REC) στις 29 Απριλίου. Μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά περισσότερα.

[Σημείωση: Όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις των Κόρε. Ύδρο. ανακοινώνονται πρώτα και χαίρουν λεπτομερούς παρουσίασης ρεόντων των πληροφοριών μας στο τμήμα LIVE της υποφαινομένης ιστοσελίδος.]

Για περισσότερο «αντικερκυραϊκό» μένος: