Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Δεκέμβριος 2005

Στα τέλη Γενάρη από την Capitol ο νέος δίσκος των Κόρε. Ύδρο. - αποκάλυψη τίτλου και άλλες λεπτομέρειες
(19.12.2005)
Στο τέλος του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς θα «χτυπήσει τα μαγαζιά» ο πολυαναμενόμενος από εκλεκτή μειοψηφία δεύτερος «κανονικός» δίσκος των Κόρε. Ύδρο.. Η παραγωγή του δίσκου ανήκει κατά παράδοση στο ίδιο το συγκρότημα, ενώ η έκδοσή του, μετά από πρόσφατη συμφωνία του συγκροτήματος με τη δισκογραφική εταιρία ΕΜΙ, θα πραγματοποιηθεί υπό το ιστορικό label της Capitol.
Πρόκειται για μια πέρα από κάθε φαντασία πλην ευτυχή εξέλιξη για το κερκυραϊκό συγκρότημα, που η συνεπής και αδιάλειπτη μοναχική πορεία του από το 1993 μέχρι σήμερα, αμετανόητα εκτός ορίων και κόσμους μακριά από τα εκάστοτε (mainstream και underground) κατεστημένα εγχώρια μουσικά ρεύματα, το έχει αναγάγει στα όρια του cult θρύλου.
Ο δίσκος, που περιλαμβάνει 12 κομμάτια συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, θα φέρει τον οξύμωρο τίτλο Φτηνή Ποπ για την Ελίτ και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του συγκροτήματος είναι πολύ πιο κιθαριστικός αλλά και πολύ πιο «πιανιστικός» από τον προκάτοχό του, που όσο αγκαλιάστηκε από τους κριτικούς τόσο αγνοήθηκε από το μουσικόφιλο κοινό. Όσο για το στιχουργικό περιεχόμενο, σύμφωνα με τους ίδιους αυτήκοους μάρτυρες, είναι σχεδόν αμιγώς βιωματικό/ερωτικό, με τις καθ-ιερωμένες θρησκευτικές αναφορές και μυστηριακές προεκτάσεις πιο έκδηλες από ποτέ αλλά και ισχυρές δόσεις «καταγγελίας», επικεντρωμένης (και) αυτή τη φορά στο παγκόσμιο κοινωνικοπολιτικό και εγχώριο καλλιτεχνικό(!) κατεστημένο.
Το πλήρες track-listing του album θα αποκαλυφτεί μέσα στις γιορτές.