Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Δεκέμβριος 2005

Ο «γέρος με το αγγελικό πρόσωπο» επιτέλους επίσημο μέλος των Κόρε. Ύδρο. [καθυστερημένο νέο-παραλήρημα για την πολυαναμενόμενη επισημοποίηση της σχέσης Κόρε. Ύδρο. και Νίκου Βαρότση]
(05.12.2005)
Μετά από τρία χρόνια στενής προσωπικής σχέσης και καλλιτεχνικής συνεργασίας που πέρασε από διάφορα στάδια (βλ. σχετικά νέα 15.03.2003, 21.06.2004, και 13.10.2004) με κοινό πάντα παρονομαστή τον έρωτα για την τελειότητα, επισημοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο η ενσωμάτωση του βετεράνου πλην αμόλυντου κιθαρίστα Νίκου Βαρότση στους Κόρε. Ύδρο..
Ο βοηθός ηχολήπτης και βασικός υλικός και ηθικός συμπαραστάτης του συγκροτήματος επί Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, συμμετείχε ως πρώτος κιθαρίστας στις ηχογραφήσεις του επερχόμενου νέου δίσκου (βλ. σχετικά νέα 28.04.2005 και 16.05.2005) και στην καλοκαιρινή εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στο Rhexenor (βλ. σχετικά νέα 29.07.2005 και 12-15.08.2005), ενώ σήμερα προετοιμάζεται σκληρά μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κερκυραϊκής κολεκτίβας για την κυκλοφορία του νέου δίσκου και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Σύμφωνα μάλιστα με φήμες αλλά και φωτογραφίες που διέρρευσαν από το εσωτερικό του συγκροτήματος, ο 3?χρονος κιθαρίστας - σύγχρονος Ντόριαν Γκρέι, που κουρδίζει παίρνοντας τόνο από το κελάηδημα των πουλιών, αποτελεί το αγαπημένο-ευνοούμενο μέλος του frontman του συγκροτήματος Π.Ε. Δημητριάδη, γεγονός που έχει ήδη αρχίσει να εγείρει ψιθύρους δυσαρέσκειας μεταξύ των υπόλοιπων μελών, καθώς συχνά υποχρεώνονται σε κάθε είδους προς τιμήν του υπηρεσίες.
Όσον αφορά το άμεσα απορρέων «πρόβλημα» της εκτόξευσης του μέσου όρου ηλικίας του συγκροτήματος στα 28,6 χρόνια, οι Κόρε. Ύδρο. ως αντιστάθμισμα στον «αγέραστο Νέστορα» του συγκροτήματος προτίθενται να επισημοποιήσουν εντός της επόμενης χρονιάς το νεαρό μπασίστα Παναγιώτη Διαμάντη, που ήδη εδώ και ένα μήνα συμμετέχει στις πρόβες του συγκροτήματος και πρόκειται να συμπορευτεί στις επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις του, κληθείς να αντικαταστήσει δύο εκ των δεκάδων χεριών του μουσικού τέρατος που ακούει στο όνομα «Αλέξανδρος Μακρής», το οποίο στο εξής θα «περιοριστεί» -τουλάχιστον για τις ζωντανές εμφανίσεις- στα καθήκοντά του στο πιάνο και άλλα πληκτροφόρα όργανα.

Άλλες επισημοποιήσεις:
Ο Σπύρος Σπυράκος (ξανά) με τους Κόρε. Ύδρο. (18.01.2005)
Και επίσημα ο Αλέξης Αποστολίδης (05.05.2004)