Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Σεπτέμβριος 2005

Έδωσαν τα χέρια Κόρε. Ύδρο. και δισκογραφικός κολοσσός για την κυκλοφορία του νέου δίσκου του συγκροτήματος
(23.09.2005)
Σε μια ευτυχή συμπόρευση DIY attitude και φιλοδοξίας, ιστορικά κατοχυρωμένη από τα βρετανικά «νεο-ποπ» συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80, πριν από δύο ακριβώς εβδομάδες οι Κόρε. Ύδρο. συμφώνησαν με μεγάλη πολυεθνική εταιρία για την έκδοση του νέου τους δίσκου. Οι επαφές έγιναν με τη μεσολάβηση σημαίνοντος στο χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας Κερκυραίου φίλου του συγκροτήματος, που ενθουσιάστηκε από την ακρόαση των νέων τραγουδιών, που το συγκρότημα του εμπιστεύτηκε αποκλειστικά μέσα στο καλοκαίρι.
Με την άμεση συγκατάθεση της Wipe Out Records, με την οποία οι Κόρε. Ύδρο. δεσμεύονται τυπικά με συμβόλαιο ως το 2008, και τη ρητή στήριξη του ιδιοκτήτη της Θοδωρή Κρίθαρη, το συγκρότημα προχώρησε σε συνάντηση-συμφωνία με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας υπό τους ήχους του νέου δίσκου, η παραγωγή του οποίου είχε ήδη ολοκληρωθεί από το ίδιο το συγκρότημα πριν το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή το ακόμα underground κερκυραϊκό συγκρότημα βάζει τις τελευταίες σκληρές πινελιές στη μίξη, ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς και το artwork του δίσκου, που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει εντός των επόμενων μηνών. Το όνομα της εταιρίας και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την υπογεγραμμένη οριστικοποίηση της συμφωνίας.