Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούλιος 2005

«...πιο καλά στο Χαρτούμ»: Αποχώρησαν οι Κόρε. Ύδρο. από το line-up του Aheloos Rock & Dance Festival
(08.07.2005)
Λόγω προβλημάτων συνεννόησης με τη διοργανώτρια εταιρία DREAMWORLD PROMOTIONS οι Κόρε. Ύδρο. ακύρωσαν χτες τη συμμετοχή τους στο Aheloos Rock & Dance Festival 2005 (Μεσολόγγι, 30.09-02.10).
Το κερκυραϊκό συγκρότημα πριν από έναν περίπου μήνα είχε δεχτεί ευχαρίστως την πρόσκληση του διοργανωτή για συμμετοχή στο φεστιβάλ, χωρίς καμιά απολύτως οικονομική αξίωση και χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα κατά την κατάρτιση του συνεχώς διαφοροποιούμενου λόγω κωλυμάτων και ακυρώσεων άλλων συγκροτημάτων line-up και προγράμματος του φεστιβάλ.
Το πρόβλημα για τους Κόρε. Ύδρο., που εδώ και μερικά χρόνια βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με την προχειρότητα και την αρπαχτή, ανέκυψε, όταν στα πρώτα διαφημιστικά έντυπα που τους εστάλησαν από το διοργανωτή αναγράφονταν λανθασμένα ως «Κορέϋδρο». Το συγκρότημα, αφού ζήτησε με σχετικό mail τη διόρθωση του ονόματός του και δεν εισακούστηκε, με δεύτερη φιλική κρούση προς το διοργανωτή ενημέρωσε ότι, αν δε γραφτεί σωστά το όνομα πριν τη δημοσιοποίηση του διαφημιστικού υλικού, θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να αποσύρει τη συμμετοχή του. Τελικά, μετά και από τρίτη, επεξηγηματική προσέγγιση (= κατά γράμμα ανάλυση του ονόματος), το όνομα «διορθώθηκε» σε «KOREYDRO», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και τέταρτη, απεγνωσμένη προσπάθεια συνεννόησης με το διοργανωτή, που εν τέλει, με το επιχείρημα πως «KOREYDRO» είναι σωστή αναγραφή του ονόματος, γιατί έτσι είναι «στα greek english», και τη συνεπίκουρη επίκληση του e-mail ("koreydro@koreydro.gr") και του site ("www.koreydro.gr") του συγκροτήματος, δήλωσε αδυναμία γραπτής αναπαραγωγής του πραγματικού ονόματος στα ελληνικά, ενώ είχαν ήδη δημοσιοποιηθεί τα διαφημιστικά έντυπα με τις δύο κακέκτυπες αναγραφές. Ως εκ τούτου, το συγκρότημα με το όνομα «Κόρε. Ύδρο.», που ούτως ή άλλως ποτέ δεν αναγράφηκε στα σχετικά έντυπα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει -με ανακούφιση, είναι η αλήθεια- από το ιδεατό line-up του φεστιβάλ, φέροντας συνοδευτικά τους τιμητικούς χαρακτηρισμούς του γράφοντος στα κινέζικα, του ανίκανου λόγω συμπεριφοράς να προσκληθεί «σε σοβαρό live» και του προβληματικού.
Για να αναπληρώσουν το συναυλιακό κενό, οι Κόρε. Ύδρο. έχουν ήδη έρθει σε επαφή και συζητούν (στα κινέζικα) με σουδανική εταιρία οργάνωσης συναυλιών για συμμετοχή τους σε «ανεξάρτητο» φεστιβάλ στην πρωτεύουσα της κεντροαφρικανικής χώρας.