Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούλιος 2005

Αποφάσισαν να εμφανιστούν ζωντανά οι Κόρε. Ύδρο.
(04.07.2005)
Μετά από δύο χρόνια καταναγκαστικής απραξίας στον τομέα των ζωντανών εμφανίσεων οι Κόρε. Ύδρο., έχοντας εν μέρει υπερνικήσει τα εμπόδια που τους καθιστούσαν ουσιαστικά ένα συγκρότημα ηχογραφήσεων και με τον ενθουσιασμό ενός ολοκληρωμένου καινούριου δίσκου, αποφάσισαν να αποζημιώσουν τους ενοχλητικούς αλλά τέλειους φίλους τους επιστρέφοντας [;;] δυναμικά στο στίβο της άμεσης δραματοποίησης.
Ο πρώτος κύκλος εμφανίσεων (πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου) προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου και να ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου με την εμφάνιση του συγκροτήματος στο Aheloos Rock and Dance Festival στο Μεσολόγγι (με την προϋπόθεση ότι θα αποσυρθεί από το line-up το κακέκτυπο συγκρότημα *Κορέϋδρο, που εμφανίστηκε αυτόκλητα αντί των Κόρε. Ύδρο. μετά την αποδοχή από το κερκυραϊκό συγκρότημα σχετικής πρόσκλησης για συμμετοχή στο φεστιβάλ). Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στην Κέρκυρα και, εκτός συγκλονιστικού (θετικού για το συγκρότημα) απροόπτου, δε θα συμμετέχει σε αυτές ο Αλέξανδρος Μακρής.
Ακριβής ενημέρωση και λεπτομέρειες για τις έως τώρα προγραμματισμένες εμφανίσεις των Κόρε. Ύδρο. θα υπάρξουν σε αμέσως επόμενες ανανεώσεις.