Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Απρίλιος 2005

Στο studio οι Κόρε. Ύδρο. για το νέο δίσκο
(13.04.2005)
Αφού έκλεισε ο κύκλος του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ με την απογοητευτικά χαμηλής προσέλευσης βραδιά πρώτης προβολής του δεύτερου και τελευταίου για το δίσκο video-clip τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο club RHEXENOR στα Γουβιά της Κέρκυρας, οι Κόρε. Ύδρο. ξεκινούν σήμερα τις τελικές ηχογραφήσεις για το νέο τους δίσκο, που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς ή στις αρχές της επόμενης. Οι εντατικές ηχογραφήσεις, που προβλέπεται να διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο, θα πραγματοποιηθούν στο ανακαινισμένο studio του συγκροτήματος στα Πικουλάτικα Κέρκυρας, ευγενική χορηγία Γιάννη Α. Μακρή.
Το σκληρό πυρήνα Δημητριάδη-Μακρή θα πλαισιώσουν αυτή τη φορά τα δύο προσφάτως επισημοποιημένα μέλη του συγκροτήματος, ο ντράμερ Αλέξης Αποστολίδης (στενός συνεργάτης από το 2003) και ο κιθαρίστας Σπύρος Σπυράκος (περιστασιακά στενός συνεργάτης από το 1997). Σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες, το συγκρότημα προσανατολίζεται προς έναν πιο κιθαριστικό από αυτόν του ντεμπούτου ήχο, με έμφαση στο πιάνο.
Σας ενημερώνουμε τέλος ότι η δημόσια παρουσίαση του νέου video-clip του συγκροτήματος θα επαναληφθεί μέσα στις γιορτές του Πάσχα εντός πόλης (Κέρκυρας), ενώ σύντομα το video θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν downloading από την παρούσα ιστοσελίδα.