Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάρτιος 2005

Στις 9 Απριλίου η πρώτη προβολή του «Καταθλιπτικού»
(29.03.2005)
Το Σάββατο 9 Απριλίου, δύο μέρες πριν την είσοδο του συγκροτήματος στο studio για την ηχογράφηση του νέου δίσκου, θα πραγματοποιηθεί στο (κυριολεκτικά) underground club RHEXENOR στα Γουβιά της Κέρκυρας η πρώτη δημόσια προβολή του video-clip του «Ο πιο Ενδιαφέρων Καταθλιπτικός Άνθρωπος στον Κόσμο». Το σκηνοθετημένο από τα μέλη του συγκροτήματος δεύτερο και τελευταίο video για το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ φέρεται ως θριαμβευτική επιστροφή στη novelty αίγλη των αντίστοιχων πονημάτων της πρώτης περιόδου των Κόρε. Ύδρο., ενώ περιέχει και μια «αποκαλυπτική» σκηνή, που, αν μη τι άλλο, θα συζητηθεί.
Η προβολή θα ξεκινήσει στις 01:00 π.μ. (ξημερώματα Κυριακής) και θα επαναληφθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στη «μεγάλη οθόνη» και το «καταξιωμένο» ήδη πρώτο επίσημο video των Κόρε. Ύδρο. «Η Καλοσύνη Σου», αλλά και να ακούσουν μεταξύ άλλων και κάποια ακυκλοφόρητα «pro-demo» αποσπάσματα τραγουδιών που προορίζονται για τον επερχόμενο δίσκο του συγκροτήματος.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.