Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιανουάριος 2005

Ο Σπύρος Σπυράκος (ξανά) με τους Κόρε. Ύδρο.
(18.01.2005)
Ένας φίλος από τα παλιά επιβιβάστηκε ξανά στο καλλιτεχνικό όχημα των Κόρε. Ύδρο.. Ο κιθαρίστας Σπύρος Σπυράκος, βασικός συνεργάτης του συγκροτήματος την αλήστου μνήμης εποχή του Άδικος Κόπος, Οδυσσέα (καλοκαίρι 1997) και πέμπτο -ανεπίσημο- μέλος στην «περιοδεία προώθησης του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ» (βλ. σχετικό νέο), συμμετείχε στις εορταστικές πρόβες του συγκροτήματος και σε μερικούς μήνες πρόκειται να ενσωματωθεί οριστικά στην ευρύτερη καλλιτεχνική ομάδα των Κόρε. Ύδρο., με σκοπό να συμβάλει στο «ζωντανό» και «μη» κομμάτι των μελλοντικών δραστηριοτήτων του συγκροτήματος, με πρώτο, μεγάλο σταθμό την ηχογράφηση του νέου δίσκου το καλοκαίρι.

[Να σημειώσουμε ότι τον Ιούλιο του 2003 η υπό σύσταση εταιρία σπιτικών παραγωγών Ανούσια Ένταση, που μοιράζεται εκτός άλλων και την ίδια ταχυδρομική θυρίδα με τους Κόρε. Ύδρο., κυκλοφόρησε (εν αγνοία του καλλιτέχνη) σε 1 συλλεκτικό αντίτυπο με artwork φιλοτεχνημένο στο χέρι από το Γιώργο Αρβανιτάκη την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του Σπύρου Σπυράκου, το mini album με τον εύγλωττο τίτλο Αριστουργήματα.]