Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Οκτώβριος 2004

«Ησυχία» στο εσωτερικό των Κόρε. Ύδρο. (νέο από το πουθενά)
(13.10.2004)
Απόλυτη ηρεμία επικρατεί στον πυρήνα των Κόρε. Ύδρο. μετά την προσωρινή ρήξη, που φαίνεται ότι όχι μόνο στάθηκε αφορμή για έναν απαραίτητο επαναπροσδιορισμό των σχέσεων μεταξύ του δημιουργικού διδύμου και μια πιο ρεαλιστική θεώρηση της καλλιτεχνικής συνέχειας του συγκροτήματος μετά το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, αλλά το βοήθησε και να επανακτήσει τη δημιουργική ορμή και αυτοπεποίθησή του, που είχε κλονιστεί σημαντικά κατά το «σκοτεινό» διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου.
Τη συγκεκριμένη περίοδο τα μέλη της ευρύτερης κοινότητας των Κόρε. Ύδρο. βρίσκονται διασκορπισμένα σε 4 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, όπου και μελετούν ιδιωτικά το πρόσφατα δημιουργημένο pro-demo του νέου δίσκου, ενώ αγνοείται η τύχη του Νίκου Βαρότση, η καρέκλα του οποίου στο studio της Ανούσιας Έντασης έχει αρχίσει να τρίζει επικίνδυνα, πριν ακόμα επισημοποιηθεί η μόνιμη ενσωμάτωσή του στο συγκρότημα.
Όσον αφορά ακριβώς την προετοιμασία της καινούριας δουλειάς του συγκροτήματος, σε πρόσφατη τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κατά τα άλλα (διάβαζε: «ανοιχτή επιστολή») φλύαρο frontman Παντελή Δημητριάδη με σκοπό να πάρουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες, η απάντησή του ήταν λακωνική και αόριστη. [Λακωνικότερος («Ησυχία»), όπως άλλωστε αναμενόταν, ήταν ο Κωνσταντίνος Αμύγδαλος από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου περνάει ανέμελες μέρες ξεκούρασης και πνευματικής τόνωσης, ενώ από την πρωτεύουσα της Ελλάδας ένας αγνώριστος Γιώργος Αρβανιτάκης για ανεξήγητο λόγο αρνήθηκε να μας μιλήσει, εκτοξέυοντας εναντίον μας ύβρεις του τύπου «Ά’ στο διάολο, κωλόπαιδα» και κλείνοντάς μας το τηλέφωνο.]
Δύσκολη είναι προς το παρόν η επικοινωνία με τον Αλέξανδρο Μακρή, που πρόσφατα εγκαταστάθηκε σε πόλη της Γερμανίας, όπου και θα παραμείνει για το επόμενο εξάμηνο (με μια μικρή κερκυραϊκή παρένθεση για τις γιορτές των Χριστουγέννων). Σύμφωνα πάντως με κρυπτική και πολυσήμαντη δήλωση της ασώματης ύπαρξης που κατευθύνει από το παρασκήνιο το συγκρότημα, «οι μέρες του "δεν ξέρω, δεν ξέρω" έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και το νέο ύδωρ έχει μπει για τα καλά στα αυλάκια της πληγωμένης καρδιάς»...