Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Σεπτέμβριος 2004

Ξανά με τους «κακούς»
(13.09.2004)
Σε παλαιά εξοχική κατοικία γνωστής οικογένειας της Κέρκυρας (η ανωνυμία κατόπιν επιθυμίας τους), που μεσολάβησε για την καλλιτεχνική τους επανένωση, συναντήθηκαν πριν μερικές ημέρες ο Παντελής Δημητριάδης και ο Αλέξανδρος Μακρής. Ξεπερνώντας γρήγορα την εύλογη αμηχανία και επιφυλακτικότητα των πρώτων λεπτών, τα δύο ηγετικά μέλη των Κόρε. Ύδρο. μοιράστηκαν ξανά τον ενθουσιασμό τους για το νέο υλικό, συνομολογώντας μάλιστα ότι αυτός εντάθηκε κατά το διάστημα της απομάκρυνσής τους, και στη συνέχεια προχώρησαν -με βάση τα νέα δεδομένα, όπως αυτά αποκρυσταλλώθηκαν στην πρόσφατη ανοιχτή επιστολή του Παντελή Δημητριάδη- στα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια για το επόμενο εξάμηνο,
που θα τους βρει ξανά σε διαφορετικά σημεία του ορίζοντα αλλά σε πλήρη δημιουργική επικοινωνία, με σκοπό την έναρξη των τελικών ηχογραφήσεων για τον επόμενο δίσκο του συγκροτήματος το Μάιο του 2005, αμέσως μετά την επιστροφή του Αλέξανδρου από τη χώρα της δυτικής Ευρώπης όπου θα διαχειμάσει. Εξάλλου, δύο συνεδρίες έχουν προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα, ώστε να ολοκληρωθεί το «pro-demo» (κατά την προσφιλή συνήθεια του συγκροτήματος) με κάποιες πρώτες αποτυπώσεις νέων κομματιών. «Ξανά με τους Κακούς» είναι ο τίτλος ενός από αυτά.