Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούνιος 2004

Η διακριτική γοητεία της «διαπλοκής»
(16.06.2004)
Ο εγωπαθής frontman Πάντα Ελεήμων Δημητριάδης και ο κατΆ επίφαση σεμνός και μετρημένος νέος ντράμερ του συγκροτήματος Αλέξης Αποστολίδης εκπροσώπησαν τους Κόρε. Ύδρο. στη χτεσινή εκπομπή του Ανδρέα Δούσκα Η διακριτική γοητεία του απειροελάχιστου στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κέρκυρας ΚΥΜΑ FM.
Παρεκκλίνοντας αρκετά από το συνηθισμένο της ρεπερτόριο, που καλύπτει κυρίως το χώρο του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, η εκπομπή παρουσίασε κομμάτια από τον πρώτο δίσκο των Κόρε. Ύδρο. Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ καθώς και από το «διαδικτυακό» Εφτά Μήνες Μετά, ενώ οι ερωτήσεις του Ανδρέα Δούσκα επικεντρώθηκαν κυρίως στη διερεύνηση της καλλιτεχνικής υπόστασης του κερκυραϊκού σχήματος. Οι επιλογές του συγκροτήματος στο play-list της εκπομπής, που απέτισε και ένα μικρό φόρο τιμής στο Μάνο Χατζιδάκι με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό του, ήταν το τραγούδι της αμαρτίας «Νεαρέ Γιε του Μπακάλη» (στίχοι: Γ. Χρονάς) και το «I Have Forgiven Jesus» από τον τελευταίο δίσκο του Morrissey You Are the Quarry. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην εκπομπή συμμετείχε και ο μικρός παραγωγός του σταθμού Μενέλαος Δημητριάδης, που η παράλληλη αναφορά του ονόματός του σε διάφορες δραστηριότητες του συγκροτήματος (βλ. και) έχει αρχίσει να εγείρει υποψίες διαπλοκής σε έναν κατΆ εξοχήν αγνό και αμόλυντο χώρο όπως αυτός της ελληνικής δισκογραφίας.