Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Αύγουστος 2003

Ένα τραγούδι για το καλοκαίρι
(11.08.2003)
Μια αυγουστιάτικη σύνθεση του 1999 ανέσκαψαν οι Κόρε. Ύδρο. από το συρτάρι του σκοτεινού παρελθόντος και σας την παρουσιάζουν αυτό το μήνα σε μια πρόσφατη ηχογράφηση του Παντελή και του Γιώργου (με τον Αλέξη Αποστολίδη στα ντραμς).

Η πρώτη ηχογράφηση του τραγουδιού (Αύγουστος 2001) περιλαμβανόταν στην κυκλοφορούσα μεταξύ των τεσσάρων Κόρε. Ύδρο. κασέτα Μετά από αυτό που άκουσα πάω να νεκρωθώ με πολύ πρόχειρες ηχογραφήσεις εν είδει «γνωριμίας με τους μαθητές» κομματιών που προορίζονταν για τον επερχόμενο τότε δίσκο του συγκροτήματος, ενώ το τραγούδι είχε παρουσιαστεί και ζωντανά τον Αύγουστο του 2000. Το «Να Το Βούλωνε (Ένα Τραγούδι για το Καλοκαίρι)» δεν κατόρθωσε τελικά να μπει στην τελική ευθεία για το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ και είχε την άχαρη μοίρα παραλειπόμενου. [μετάβαση στα MP3]