Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούνιος 2003

Οι Κόρε. Ύδρο. στα δΓιαμάντΓια του Γιάννη Σημαντήρα (νέα από τέσσερα μέτωπα)
(09.06.2003)
Την Παρασκευή 06.06 και ώρα 23:00-00:00, ο Παντελής Δημητριάδης, εκπροσωπώντας τους Κόρε. Ύδρο., ήταν καλεσμένος του Γιάννη Σημαντήρα στο δεύτερο μέρος της εκπομπής του δΓιαμάντΓια, στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 στην όμορφη πρωτεύουσα της Β. Ελλάδας και περήφανη γενέτειρα του Μεγάλου Ντίνου Χριστιανόπουλου.
Της ενδιαφέρουσας αλλά και διασκεδαστικής (κατά την παράδοση της δημοφιλούς εκπομπής) συζήτησης προηγήθηκε ζωντανή ακουστική εκτέλεση από τον Παντελή του εναρκτήριου κομματιού του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ «Υπερνάνος», ενώ τα δΓιαμάντΓια έκλεισαν στο ίδιο κλίμα, με μια υποτονική εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού της εκπομπής «Νύχτες χωρίς Εσένα». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τρεις «ετοιμοπόλεμοι» ακροατές κέρδισαν ισάριθμα αντίτυπα του νέου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., αφού συνομίλησαν στον αέρα με το στιχουργό-συνθέτη-τραγουδιστή του κερκυραϊκού σχήματος, θέτοντάς του και ενδιαφέροντα (σοβαροφανή και σοβαρά) ερωτήματα.
Όσο για τους υπόλοιπους τρεις Κόρε. Ύδρο., τη συγκεκριμένη στιγμή βρίσκονταν (και βρίσκονται ακόμα) σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη ο καθένας -σε μικρή βρετανική πανεπιστημιούπολη ο Κωνσταντίνος (για καλό), σε εύτακτα δομημένη πάλαι ποτέ κοιτίδα υπερδύναμης πελοποννησιακή μητρόπολη ο Αλέξανδρος (για κακό) και σε υπό αιώνια κερκυραϊκή κατοχή μεσογειακό θέρετρο ο Γιώργος (για καλό και για κακό)- πολεμώντας όλοι, ο καθένας από το δικό του «μετερίζι» και με τις πολλές ή λίγες (σωματικές και ψυχοπνευματικές) δυνάμεις που του επιτρέπουν οι καταστάσεις, για τον κοινό σκοπό, την ανακάλυψη και το σταδιακό κορεσμό νέων υδροβιοτόπων.